Med vår hjälp kan du koncentrera dig på att utveckla ditt företag

Fyreko är en ekonomibyrå med stor bredd och lång erfarenhet av att hjälpa främst mindre företag och dess delägare. Med hjälp av våra tjänster kan du koncentrera dig på att driva och utveckla ditt företag. Vår målsättning att skräddarsy det stöd du behöver för att bygga upp både företagets ekonomi och din privatekonomi.

För att lyckas med detta krävs det både bred kompetens och många olika tjänster. Allt det du behöver finns hos Fyreko Ekonomibyrå. Vi samarbetar också med auktoriserade revisorer samt även advokater för att kunna ge våra kunder en heltäckande service.

I vår roll som ekonomibyrå ingår även att vi erbjuder kvalificerad rådgivning inom områden som är viktiga för dig som företagare. Några exempel är skattefrågor, finansförvaltning, företagsanalys och företagsöverlåtelser samt generationsskiften. Hos oss kan du också få utbildning i både övergripande ekonomiska frågor och inom ekonomiska specialområden.

När du vänder dig till oss börjar vi med att diskutera ditt behov och ditt företags verksamhet ur ett brett perspektiv. Vi skapar oss en bild av hur vi med våra tjänster kan förenkla din vardag och utveckla både företagets ekonomi och din privatekonomi. Efter det föreslår vi en flexibel lösning och en samarbetsform som enkelt kan anpassas beroende på hur ditt företag utvecklas.

Välkommen att kontakta oss på Fyreko Ekonomibyrå för att boka ett möte eller om du vill ha mer information!