Redovisnings- och ekonomitjänster


”Vilka redovisningstjänster behöver jag?”

Har du startat ett nytt aktiebolag finns det mycket att tänka på. Vi kan sätta samman ett startpaket av våra tjänster så att du snabbt kan komma igång med fakturering och bokföring. Samtidigt kan vi i lugn och ro diskutera hur du kan utnyttja våra övriga tjänster. Tillsammans sitter vi ner och diskuterar både det stöd du behöver i ett startskede och de tjänster som kan bli aktuella på sikt i takt med att ditt företag utvecklas. Kontakta oss gärna för mer information!

Ekonomiavdelning ”att hyra”

Vår bredd som ekonomibyrå gör att vi kan fungera som ditt företags ekonomiavdelning. En ekonomiavdelning ”att hyra” kan vara ett alternativ i ett startskede för ett företag, om den som sköter din ekonomi blir sjuk eller det uppstår vakanser på er ekonomiavdelning. Ett annat exempel är om ditt företag har en snabb tillväxt som gör att ekonomirutinerna inte riktigt hänger med i utvecklingen.

Rådgivning

Utbildningar

Behöver du eller dina medarbetare förbättra kunskaperna inom ett ekonomiområde kan vi erbjuda skräddarsydda utbildningar i våra lokaler eller på plats hos er.